Друга победа Србије на турниру у Москви

Кошаркаши Србије победили су Москви селекцију Летоније са 89:74 (26:22, 17:18, 26:15, 20:19) у другом колу Мечел купа.

Репрезентацији Србији ово је друга победа на турниру, пошто је у петак победила Украјину.

Најефикаснији у српском тиму био је Урош Трипковић са 15 поена, Ненад Крстић убацио је 13 поена, а Милош Вујанић је на то додао још 12 поена. Каспарс Берзинш постигао је 13 поена за Летонију, док су Каспарс Јаниценокс и Јурис Умбрашко дали по 11 поена за тим чији је селектор Ненад Трајковић, бивши тренер Партизана.

У првој четвртини Србија је била нешто бољи ривал, али изабраници Душана Ивковића до краја полувремена нису успели да стекну већу предност. Србија је меч "преломила" у трећој четвртини, коју је добила са 11 поена разлика, а у последњој деоници "орлови" су рутински привели мече крају.

Репрезентација Србије у недељу у трећем колу игра против Русије.

СРБИЈА: Теодосић 4 (3 ск, 3 ас), Тепић 8, Ерцег 4, Кецман 7 (6 ск, 4 осв. л), Марковић 2, Трипковић 15 (3-5 за три), Крстић 13 (3 ск, 3 ас, 2 бл), Вујанић 12 (7 ас, 4 ск), Величковић 10, Перовић 4 (4 ск), Богдановић 10, Савановић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво