Бојан Крстовић у Хемофарму

Доскорашњи кошаркаш ФМП-а и потенцијални репрезентативац Србије Бојан Крстовић потписао је трогодишњи уговор са вицешампионом државе - Хемофармом.

Спортски директор Хемофарма Марко Ивановић истакао је приликом представљања Крстовића да су његови играчки квалитети свима познати и додао да се нада да је тим ангажманом спољна линија Хемофарма "додатно ојачана".

"Ми смо још раније хтели да доведемо Крстовића, али с обзиром да смо знали да ФМП неће то допустити, сачекали смо летњи прелазни рок и успели да реализујемо тај трансфер", рекао је Ивановић.

Нови члан Хемофарма Бојан Крстовић поручио је да му је познато "шта Хемофарм представља на овим просторима и у Европи и да су му амбиције да са тим клубом у наредној сезони освоји барем један трофеј".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво