Радуљица повређен

Мирославу Радуљици није се посрећио одлазак у Турску. Центар Ефес Пилсена повредио је стопало, а челници турског клуба већ траже замену за српског играча. Претпоставља се да ће Радуљица одсуствовати са терена више од два месеца.

Повремени репрезентативац Србије Мирослав Радуљица пропустиће почетак сезоне у дресу Ефес Пилсена због повреде стопала. Млади центар, који је са турском екипом потписао петогодишњи уговор, следећа два месеца неће моћи да помогне свом клубу.

"Последњи прегледи нису донели добре вести, изгледа да ће опоравак Радуљице трајати дуже времена. Ближи се почетак Евролиге и принуђени смо да потражимо појачање", изјавио је Енгин Озерхун, генерални менаџер Ефес Пилсена.

На припремном мечу, који је његов нови клуб играо са Олимпијакосом, бивши центар ФМП из Железника седео је на клупи са гипсом на нози и ходао је уз помоћ штака.

Радуљица је летос прошао комплетне припреме српског националног тима, али није изборио место међу 12 играча који су наступали на Светском првенству у Турској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи