Пораз кадеткиња на старту

Женска кошаркашка кадетска репрезентација Србије поразом је почела првенство Европе које се одржава у Напуљу, пошто је у утакмици првог кола А групе изгубила од Турске резултатом 63:59 (8:19, 20:19, 14:7, 21:14).

Наше младе кошаркашице пропустиле су велику прилику да освоје два бода, јер су 39 и по минута водиле, да би у последњих двадесетак секунди дозволиле противницама да преокрену резултат.

Србије је четири и по минута пре краја водила 59:56, а тада су изабранице Зорана Ковачића потпуно стале. У наредна четири минута играло се без коша, а потом су Туркиње два пута поентирале и 22 секунде пре краја први пут дошле у вођство.

До краја утакмице Ковачих је два пута узимао тајм аут, али су наше девојке оба пута губиле лопту већ у првом додавању и на тај начин практично поклониле победу Турској.

Репрезентација Србије сутра ће од 15,45 часова играти против Шведске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи