Пешић разговарао са челницима Звезде

Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић разговарао је са челним људима клуба о могућности наставка сарадње, а нови састанак биће организован следеће недеље.

"Данашње виђање са председником скупштине Зораном Дракулићем и генералним менаџером клуба Миланом Опачићем не бих сврстао у ред званичних састанака. Разговарали смо о актуелном тренутку у коме се, после оставке председника Вучицевића, налази Црвена звезда и о плановима за наредну сезону", рекао је Пешић.

Пешић је поновио да жели да помогне "црвено-белима", а да ће нови састанак бити одржан следеће недеље јер Зоран Дракулић наредних дана има пословне обавезе.

"Поновио сам да желим да помогнем клубу, а због пословних обавеза господина Дракулића договорили смо се да се поново видимо у току наредне недеље. Црвена звезда има велики број младих и перспективних играча који имају вишегодисње уговоре и навијачи не треба да брину за будућност клуба", додао је Пешић.

Црвена звезда је прошлог месеца остала без председника Слободана Вучићевића који је поднео оставку. Вучићевић се на тај потез одлучио због тога што "циљана јавност није схватила важност постојања јаке Звезде и није адекватно финансијски подржала програм који је понудио". Бивши председник тада је додао и да Пешић и играчи нису пристали да коригују своје уговоре, што је према његовим речима, било неопходно због светске економске кризе. Вучићевић је касније ипак одлучио да остане у управи клуба, док је Пешић најавио одлазак са клупе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи