Милојевић: Желим да завршим каријеру у Партизану

Повратник у кошаркашки клуб Партизан Дејан Милојевић рекао је да се вратио у редове шампиона Србије да би завршио каријеру и истакао да упркос повредама може да игра на високом нивоу.

"Главни разлог повратка је тај што желим да завршим каријеру. Ово ми је 99 одсто последња година и хоћу да је завршим баш овде", рекао је Милојевић приликом потписивања уговора на стадиону Партизана.

Крилни центар је био убедљиво најбољи играч Партизана од 2004. до 2006. године, а био је и један од најбољих кошаркаша Евролиге.

"Повреде су ме много омеле у каријери, али спремао сам се цело лето и закључио да и даље могу да играм на високом нивоу, не као што је

некада било, али могу да помогнем. Да није тако, не бих се ни враћао", рекао је он.

"Радујем се што ћу радити са свим људима у клубу и наставити са успесима", рекао је Милојевић који је добио дрес са својим старим бројем 13.

Бивши репрезентативац Србије рекао је да је био у сталном контакту са тренером Партизана Душком Вујошевићем, тако да зна шта се од њега очекује, али и да неће добити улогу главног играча у тиму.

"Са Дулетом нисам ни прекидао контакт, он ми је пре свега пријатељ, па онда тренер и све остало. Знам шта се од мене очекује и неће то бити као што је било пре, јер не желим да се игра своди на једног играча, као што то не жели ни тренер. Радујем се сезони у Евролиги и надам се да ћемо наставити са добрим резултатима", истакао је.

Милојевић је прошле сезоне играо за Галатасарај, каријеру је почео у Беовуку, затим је прешао у ФМП Железник, а играо је и за Будућност и Памесу.

Спортски директор Партизана Драган Тодорић рекао је да му је драго што се Милојевић вратио у Партизан, али је истакао да прелазни рок још није завршен.

"Тим још није готов, али је сада много лакше, јер је већина играча које смо хтели већ ту. Очекујем да ћемо се видети још једном или два пута до краја месеца, а можда ће то бити у случају једног повратника", рекао је Тодорић, али није желео да открије о коме се ради, већ само да су у питању играчи на позицији бека и можда позицији ниског крила.

У току прелазног рока црно-бели су довели Александра Митровића, Стефана Синовеца и Александра Марића.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво