У Москву без Радивојевића, Поповића и Крстовића

Селектор кошаркаша Србије Душан Ивковић скратио је списак играча који ће наставити припреме репрезентације. На турнир у Москву неће путовати Вук Радивојевић, Бојан Поповић и Бојан Крстовић.

Душан Ивковић определио се за 14 кошаркаша који ће наставити припреме репрезентације и покушати да кроз квалификације изборе пласман на Европско првенство 2009. у Пољској.

Селекција Србије у среду путује у Москву на турнир, који ће се одржати од 25-27. јула. Познато је да ће међу учесницима бити и шампион Европе Русија.

Припреме "орлова" у Фолгарији протекле су у најбољем реду. Играчи су дали максимум на тренинзима, а Душан Ивковић морао је да смањи број кошаркаша на које рачуна за предстојећу акцију. Радивојевић, Поповић и Крстовић мораће да чекају следећу шансу.

Европске квалификације почињу 20. августа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво