Прво појачање Партизана

Осмоструки узастопни шампион Србије, београдски Партизан, потписао је уговор са Александром Митровићем, досадашњим беком Меге, док је капитен, Петар Божић, продужио уговор.

Уговор са 19-годишњим играчем потписан је на четири године.

"Драго ми је да сам постао члан клуба који је препознатљив и у Европи и свету и који осваја трофеје у континуитету. Партизан вероватно има један од најбољих система рада у Европи, што већ годинама показује. Радићу вредно и покушаћу да изборим место у ротацији", рекао је Митровић на стадиону "црно-белих".

Божић још годину дана у Партизану

Капитен кошаркаша Партизана Петар Божић потписао је нови једногодишњи уговор са шампионом Србије и Јадранске лиге, док је Чедомир Витковац добио дозволу да преговара са другим клубовима.

Витковац је у протеклој сезони имао малу минутажу и у разговору са челницима "црно-белих" закључено је да је за њега најбоље да пронађе клуб у коме ће имати много више простора да се докаже.

Божић је најискуснији кошаркаш Партизана у кога тренер "црно-белих" Душко Вујошевић има велико поверење, а његов допринос стабилности и хомогености тима је непроцењив. У протеклој сезони тројкама у кључним тренуцима успео је да "преломи" неколико утакмица.

Пре доласка у Партизан 2004. године, Божић је играо за Хемофарм, Раднички и Беобанку. Ове сезоне у Евролиги је просечно постизао 2,4 поена, у Јадранској лиги 3,6, а у Суперлији 6,6 кошева.

Витковац је у Партизан дошао 2007. године из Војводине, а пре тога је играо за Црвену звезду и Напредак. Сезону је завршио са просеком од три и по коша у сва три такмичења.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво