Лејкерси поново бољи после продужетака

Кошаркаши Лос Анеђелес лејкерса повели су са 3:1 у финалу плеј-офа америчке кошаркашке НБА лиге, пошто су после продужетака победили Орландо са 99:91.

"Језераши" су тако и други пут у серији успели да тек после продужетака изађу као победници из дуела са Орландом. 

Коби Брајант је са 32 поена предводио Лејкерсе у чијем тиму се истакао и Пау Гасол са 16 поена и 12 скокова.

Најефикаснији у Орланду био је Хидо Туркоглу са 25 поена, али је још запаженију ролу имао Двајт Хауард са 16, али и 21 скоком и за финале НБА лиге редкордних девет блокада. Хауард је, међутим, утисак покварио лошим шутем са пенала, пошто је промашио укупно осам слободних бацања, укључујући и два која су могла да Орланду донесу победу - 11,1 секунду пре краја регуларног тока меча, при вођству "магичних" од 87:84.

Плеј Лејкерса Дерек Фишер потом је погодио тројку и изборио се за  продужетке у коме је његов тим лако стигао до победе.

Следећа утакмица играће се у недељу 14. јуна, а домаћин ће бити Орландо.

"Магични" ће покушати да постану тек девети тим у историји НБА лиге, који је успео да преокрене резултат и стигне до тријумфа после заостатка од 1:3 у серији која се игра на четири победе.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво