Лејкерси победили Орландо и повели са 2:0

Кошаркаши Лос Анђелес лејкерса победили су после продужетака Орландо меџик са 101:96 и повели са 2:0 у финалној серији НБА лиге.

Коби Брајант је победи Лејкерса у Лос Анђелесу допринео са 29 поена, док је Пау Гасол додао 24, а имао је и 10 скокова.

Регуларни ток утакмице завршен је резултатом 88:88, иако је "руки" Орланда Кортни Ли имао прилику да "магичнима" донесе прву победу икада у финалу НБА лиге, али је био непрецизан.

Ушло се зато у продужетак у коме је Гасол постигао седам поена и Лејкерсима донео тријумф.  Рашар Луис је постигао 34 поена за Орландо, од којих чак 18 у другој четвртини. Двајт Хауард је постигао 17 поена и имао 16 скокова.  Трећа утакмица серије играће се у ноћи између уторка и среде у Орланду.

Ол стар утакмица 2011. године у Лос Анђелесу

Дуел најбољих кошаркаша НБА лиге, "ол стар" меч, 2011. године играће се у Лос Анђелесу, рекордни, пети пут.

Комесар лиге Дејвид Стерн одлуку је саопштио пре почетка друге утакмице финалне серије такмичења између домаћих Лејкерса и Орланда.

Дворана "Стејплс центар" ће тако 20. фебруара 2011. године други пут бити домаћин "ол стар" меча. Претходни пут то је било 2004. године.  Град Лос Анђелес је на две друге локације још три пута угостио најбоље играче НБА лиге.

"Ол стар" утакмица се ове године играла у Фениксу, а следећа, 2010, јубиларна 60, биће у Даласу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво