Хјустон, Кливленд и Филаделфија на правом путу

Кливленд је повео са 3:0 у победама у првој рунди плеј-офа НБА лиге против Детроита. Трећу утакмицу добили су у гостима пред више од 22.000 гледалаца са 79:68.

Поени Леброна Џејмса (25) и Џоа Смита (19) деловали су обесхрабрујуће на противника. Детроит није имао тако расположене шутере и у кључним тренутцима последње четвртине Кливленд је рутински стигао до тријумфа. Александар Павловић ушао је у игру само једном, али је брзо враћен на клупу (18 секунди). 

Луис Скола превдодио је екипу Хјустона до другог тријумда у четвртфиналној серији плеј-офа. Било је 86:83, а Скола је у "Тојота центру" пред својим навијачима постигао 19 поена уз 9 скокова и три асистенције.

Његов клупски колега Јао Минг био је доминантан под обручима (7 поена, 13 скокова, 1 асистенција). 

Филаделфија је повела против Орланда са 2:1 у победама. У прилично неизвесној утакмици најзапаженији био је кошаркаш гостију Хауард са 36 поена и 11 скокова, али је његов тим ипак поражен. 

Резулати:

Детроит-Кливленд 68:79

Хјустон-Портланд 86:83

Филаделфија-Орландо 96:94

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи