Орландо изједначио

У другој утакмици четвртфинала плеј офа Источне конференције америчке професионалне кошаркашке лиге, Орландо је на свом терену савладао Филаделфију са 96:87 и изједначио резултат на 1:1 у серији у којој се игра до четири победе.

До прве победе у четвртфиналау плеј офа Истока и изједначења у укупном резултату (1:1) стигао је и Мајами који је као гост савладао Атланту са 108:93.

Утакмицу за Мајами практично је сам добио Двејн Вејд, који је постигао 33 поена, од чега 13 узастопних на крају првог полувремена и тројку два и по минута пре краја, којом је утакмица решена.  Сујеверни навијачи Атланте, чији је надимак Соколи (Хањкс) могли су да претпоставе да се утакмица неће добро завршити за тим, пошто је соко звани Спирит (Дух) одбио да се спусти са скеле приликом представљања тима.

Спирит је остао на свом месту до почетка утакмице, која је била прекинута на неколико минута када се птица спустила на таблу коша и остала тамо док је њен дресер није убедио да сиђе.

Денвер је, пак, опет искористио предност домаћег терена у дуелу са Њу Орлеансом (108:93) и повео са 2:0 у четвртфиналној серији плеј офа Западне конференције.

Екипу је до победе предводио Чонси Билапс са 31 поеном, а серија се сада сели у Њу Орлеанс. Трећа утакмица игра се у суботу, а ово је Денверу тек трећи пут у 33 године дугој историји клуба да има предност од 2:0 у плеј-офу.

Осим тога, Денвер није повео са 2:0 у првом колу доигравања још од 1985. године, када је победио Јуту у пет мечева. Њу Орлеанс је изгубио осам од последњих 10 утакмица. Најефикаснији у тиму био је Дејвид Вест са 21 поеном, док је Предраг Стојаковић постигао 17.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво