Бостон и Сан Антонио изједначили

У другој утакмици четвртфина плеј-офа Источне конференције америчке професионалне кошаркашке лиге (НБА) Бостон је на свом терену савладао Чикаго са 118:115 (35:29, 23:32, 30:26, 30:28) и изједначио резултат на 1:1 у серији у којој се игра до четири победе.

Кошаркаши Бостона победили су у Чикаго са 118:115 "тројком" Реја Алена две секунде пре краја утакмице и тако изједначили на 1:1 у првом колу плеј-офа Источне конференције НБА лиге.

Ален, који је утакмицу завршио са 30 поена, 23 секунде пре краја меча "тројком" је изједначио на 115:115, да би у последњим секундама новим шутом за три поена донео својој екипи победу и изједначење у серији. Булси су у првом мечу победили са 105:103.

У екипи Селтикса, који бране титулу шампиона НБА лиге, истакао се и Глен Дејвис са 26 поена и девет скокова.  Најбољи у гостујућој екипи био је Бен Гордон са 42 поена, док је Џон Салмонс постигао 17, а Бред Милер 16 поена.

Екипа Булса ће у наредне две утакмице бити домаћин. 

Кошаркаши Сан Антонија победили су Далас са 105:84 и тако изједначили на 1:1 у првом колу плеј-офа Западне конференције.

Спарсе је до победе предводио Тони Паркер са 38 поена, од којих је 27 постигао у првом полувремену, док је Тим Данкан остварио "дабл дабл" учинак од 18 поена, 11 скокова и пет асистенција, а Дру Гуден додао је 13 поена.

Најефикаснији у екипи Даласа био је Џејсон Тери са 16 поена, а Дирк Новицки додао је 14.

У првом мечу Маверикси су победили Спарсе са 105:97 и тако остварили прву победу у плеј-офу на гостујућем терену у последње три године. Наредни меч игра се у четвртак у Даласу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво