Вујошевић: Финале је круна сезоне

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је да је финале Јадранске лиге круна сезоне за његов тим и позвао је навијаче да помогну његовом тиму у утакмици са Цибоном (субота 20.45)

"Веома сам срећан што је моја екипа успела да дође до финала лиге, што је круна сезоне за нас. У финалу нас чека квалитетна екипа и достојан ривал, који није само скуп појединаца, већ одличан тим", рекао је Вујошевић.

Тренер Партизана рекао је да ће његовој екипи требати помоћ публике. "Цибони је главни циљ сезоне освајање овог трофеја. Волео бих да хала буде пуна и да имамо предност домаћег терена у том смислу. Потребна нам је велика помоћ навијача против овакве Цибоне", рекао је Вујошевић.

Крило шампиона Србије Новица Величковић рекао је да ће дуел бити сусрет две најбоље екипе у лиги. "Сутра се по мени састају две најквалитетније екипе у лиги. Имају одличне хрватске кошаркаше и одличне странце. Наше амбиције се, међутим, знају, а то је освајање трофеја. Позивам навијаче да дођу и помогну нам", рекао је Величковић.

Тренер Цибоне Велимир Перасовић рекао је да би победа много значила његовом тиму. "Пре свега, желим да кажем да смо одушевљени начином на који се кошарка овде 'живи'. Партизан је јако тежак противник, који никада не игра лоше, чак и када тако изгледа са стране. Пошто се игра једна утакмица, мислим да можемо да се надамо трофеју који би нам много значио", рекао је Перасовић.

Капитен Цибоне Никола Пркачин казао је да је меч најважнија утакмица сезоне за оба тима.

"Ово заиста јесте круна сезоне за обе екипе, јер због буџета и састава тимова не можемо се надати победи у Евролиги, а ово је друго најважније такмичење. Партизан игра најбољу кошарку, али какав бих ја био спортиста када бих рекао 'бољи су од нас, добиће нас сутра'", рекао је он.

"Такође бих желео да позовем што више навијача, јер се спорт игра збго људи. Сада је завршни турнир у Београду и нормално је што ће навијати за Партизан. Биће некада и у Загребу па ће ваљда навијати за нас", рекао је Пркачин.

Утакмица у Арени почиње у суботу 20.45.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво