Кошаркашице Србије поражене од Француске

Млада женска кошаркашка репрезентација Србије година изгубила је од Француске са 66:59 (13:29, 16:10, 6:19, 8:24) у мечу трећег кола Групе А Европског првенства у италијанском граду Кјетију.

Најефикаснији играчица у српском тиму била је Соња Петровић са 17 поена, док је Сара Мишле постигла 19 поена за Француску.

Упркос првом поразу на шампионату, селекција Србије је захваљујући победама у прва два кола изборила пласман у другу фазу такмичења.

Коначан пласман српског тима у Групи А  зависи од утакмице између Немачке и Италије, која се игра вечерас.

Ако Италија победи Немачку, Србија ће бити прва у групи. У случају тријумфа Немачке, Србија ће заузети другу позицију, док ће прва бити Француска због победе у међусобном дуелу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се