Ђилас, Даниловић и Вучићевић задовољни због турнира

Градоначелник Београда Драган Ђилас рекао је да ће градска влада озбиљно приступити организацији завршног турнира Јадранске лиге са Партизаном и Црвеном звездом и казао је да ће то бити "поклон Београђанима".

"Завршни турнир одржава се у Данима Београда и то је наш поклон Београђанима. Јако ми је драго што ће се 'фајнал фор' одржати код нас. То је сложени и велики посао и захтева озбиљну организацију", рекао је Ђилас Београђанима.

Градоначелник и председници Партизана и Црвене звезде, Предраг Даниловић и Слободан Вучићевић, оценили су да је пласман три клуба из Србије на завршни турнир четири најбоље екипе "велика ствар".

"Волео бих да један од клубова из Србије освоји турнир. Сви знају за кога навијам, тако да нећу јавно рећи своје жеље. Али, будимо реални, резултати тог клуба не чине га фаворитом", рекао је Ђилас, навијач Звезде.

Председник Партизана Даниловић рекао је да су оквирни трошкови организације око 250.000 евра.

"Хвала граду и градоначелнику, без обзира на навијачку припадност, јер нико није савршен. Без града не бисмо могли да организујемо турнир, а значи нам да имамо Београд уз себе", рекао је Даниловић.

Председник Партизана казао је да не може да гарантује да ће Арена бити пуна, али је рекао да ће се клубови потрудити да навијачи испуне салу.

Вучићевић је рекао да је оптимиста када је публика у питању, иако је на завршном турниру најбољих осам екипа пре четири године хала Пионир била полупразна.

"Оптимиста сам што се тиче испуњености сале. Сада је ситуација другачија него пре четири године. Први пут је 'фајнал фор' у Београду, Партизан има добре резултате у Европи и три српска клуба су на турниру. Кошарка се вратила на велика врата и ја верујем да ће сала бити пуна", рекао је Вучићевић.

Завршни турнир четири најбоље екипе одржаће се у Београду од 16. до 18. априла, а учествоваће актуелни шампион Партизан, Црвена звезда, Хемофарм и загребачка Цибона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво