Војводина поразом окончала учешће у Јадранској лиги

Кошаркаши Војводине поразом су завршили такмичење у Јадранској лиги ове сезоне, пошто су изгубили у гостима од Задра са 80:71 (21:27, 24:16, 11:18, 24:10) у последњем, 26. колу.

Војводина је сезону завршила са само четири победе и 22 пораза, а још раније је изгубила место у регионалном такмичењу као последњи тим на табели. Задар је сезону завршио на петом месту, с учинком од 17 победа и девет пораза.

Најефикаснији у Војводини био је Черон Фишер са 18 поена и девет скокова, док је Задар предводио Хрвоје Перић са 15 поена. Раније ове недеље одиграна су још два меча. Актуелни шампион Партизан победио је Босну са 86:75, а Хемофарм је савладао Сплит са 85:74.

Поред Партизана и Хемофарма, учешће на завршном турниру лиге, који ће се одржати у Београду од 16. до 18. априла, обезбедили су Црвена звезда и Цибона.

Коначан пласман екипа биће познат после сутрашњих утакмица. "Црвено-бели" гостују подгоричкој будућности, а загребачка екипа дочекује љубљанску Олимпију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи