Тамиш - Машинац 66:65

У утакмици претпоследњег, 25. кола првог дела првенства Србије у Панчеву кошаркаши домаћег Тамиша савладали екипу краљевачког Машинца са 66:65 (22:20, 13:16, 16:11, 15:18).

Меч је одигран у дворани "Стрелиште" пред око 600 гледалаца, а судили су Белошевић, Милојковић и Оберкнежевић, сви из Београда.

Тамиш: Пасуј 3, Ђокић 7, Јовичић, Стајић 6, Перак 2, Ђорђић, Касабашић 13, Михајловић 6, Станојевић 8, Јањушевић 10, Иванић 12 и Бабић.

Машинац: Марковић 14, Тутус, Томашевић 3, Радуловић 7, Живковић 9, Милашиновић 10, Поповић, Стојаковић, Мирковић 12, Арсић 8, Вулетић и Ћупковић 2.

Панчевци су, коначно, коло пре краја, остварили циљ - прволигашки опстанак. Истина, на руку им је ишао и пораз Визуре у Београду од Ваљеваца. Мада су вечерас поражени, највероватније у лиги остају и краљевачки "студенти", пошто у последњем колу дочекују на свом паркету последњепласирани тим лесковачког Здавља, тако да очекују победу.

Сама утакамица била је доста тврда, а коначни резултат и по четвртинама говори да се радило о дугим нападима и добрим одбранама.

Код домаћих су се истакли Иванић, Касабашић и Јањушевић, а код гостију, према очекивању, Милашиновић и Мирковић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи