Перасовић: Партизан има снаге да елиминше ЦСКА

У претпоследњем колу НЛБ лиге Цибона у Драженовом дому у суботу дочекује Партизан, а уочи великог дербија тренер Загрепчана Велимир Перасовић каже да његову екипу чека веома тежак посао, јер црно-бели имају довољан квалитет да у четвртфиналу Лиге шампиона елиминишу ЦСКА.

"Као тренер Цибоне не могу да одговорим на питање да ли је Партизан бољи од нас. За мене је моја екипа најбоља на свету, али резултати и статистика показују да су они бољи. Верујемо, ипак, да можемо доћи до победе, иако тврдим да Партизан има капацитет да изненади ЦСКА у Москви и да се пласира на фајнал фор", рекао је Перасовић.

Према његовим речима, олакшавајућа околност за Цибону јесте то што ће Партизан играти растерећено, јер је давно обезбедио прву позицију и његови играчи већ размишљају о ЦСКА.

"Треба, ипак, рећи, да они већ дуго играју без императива, па свеједно побеђују. Имају филозофију игре која је иста већ годинама. Очекујем да ће играти мотивисано и да ће бити веома, веома тежак противник. Играју страшну и чврсту обрану. Имају дисциплину у игри у нападу", рекао је Перасовић.

Шеф стручног штаба Цибоне каже да ће Цибона у суботу бити много јача него на првој утакмици у Београду, када је убедљиво поражена.

"У првој утакмици нисмо имали шансе, али сутра ћемо имати Андерсона, Маршала и Рајта, који би требало да нам помогну да исконтролишемо скок", рекао је Перасовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи