Власник Даласа љут на играче

Власник кошаркашког клуба Далас Маверикс из НБА лиге Марк Кјубан запретио је да ће отпустити многе играче и оптужио је тим за недостатак залагање после пораза од слабашне Оклахоме.

"То је само једна утакмица, и стално себе подсећам на то. Али, хајде да кажемо да нисам био задовољан припремама, утакмицом и залагањем. Не само да је изгледало као да немамо појма шта радимо, него смо и то чинили без труда", рекао је Кјубан два дана после пораза од Оклахоме од 96:87.

Оклахома ове сезоне има учинак од 15 победа и 45 пораза. Тандер је трећу четвртину добио са 31:15 и у последњих 12 минута ушао са предношћу од 20 поена.

"Залагање и енергија у нападу и одбрани одлучиће будућност сваког појединца у Даласу. Ако играч не може да искаже личну иницијативу да учини сваку утакмицу важном и одигра је тако, онда га не видим као члана тима следеће сезоне", рекао је Кјубан.

Далас има учинак од 36 победа и 24 пораза и држи се осме, последње плеј-оф позиције на Западу. Маверикси су играли велико НБА финале у сезони 2005/06, али су следеће сезоне испали у првом колу плеј-офа.

"Лопта неће увек одскакати како желите, али сваки играч може да контролише свој ниво залагања. Ако им није довољно важно да се пруже у свакој утакмици до краја сезоне, онда се неће враћати", рекао је Кјубан, који обично врло гласно брани свој тим.

"Ова екипа има довољно снаге да побеђује у плеј-офу, али то ће се дешавати само ако свих 15 момака знају и извршавају своје задатке и сваки напад играју као да је најважнији", рекао је Кјубан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара