Читај ми!

Сви се распитују за мајице које носе Јокић и Мелоун на прослави у Сомбору

Српски центар Никола Јокић је други пут заредом проглашен за најкориснијег играча НБА лиге, а његов тим је послао посебну делегацију која га је посетила у Сомбору и уручила му ово престижно признање и мајице са мотивационом поруком прављене за ову прилику. Сви су уживали у необичној додели награде и сусрету који је пријатно изненадио Сомборца.

Делегација клуба је Јокића изненадила дочекавши га на повратку са касачког тренинга, његовог омиљеног хобија, а на друштвеним мрежама тим Денвера је поделио фотографије и снимке с тог сусрета и каснијег дружења.

Посебно интересовање изазвале су мајице које су носили Јокић и Мелоун, а на којима пише: Неки желе да виде како падаш – разочарај их!

Фанови у Денверу (а и широм света) већ се распитују када ће се ове мајице наћи у продаји. 

Јокић је касније у разговорима подсетио о почетку кошаркашке каријере, тренутним интересовањима и посебно истакао да је овакво уручење награде за њега врло емотиван гест.

Иако у необичној атмосфери, додела награде је, наравно, протекла у општем слављу, честиткама и традиционално са "поливањем" слављеника.

"Ово је вероватно први и последњи пут да је МВП трофеј уручен испред штале у Србији", изјавио је Јокић у интервјуу за НБА канал.

А и његов тренер Мајк Мелоун је био одушевљен атмосфером и није крио емоције.

"Заиста је било сјајно. Све нас је дирнуло. На једном месту су били људи који Николи много значе. Његова супруга, ћеркица, родитељи, ми људи из Денвера. Видело се колико је изненађен, а истовремено колико је скроман и поред свега што је постигао. Ово је апсолутно заслужио", рекао је Мелоун.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара