Пораз Звезде од Памесе

Кошаркаши Црвене звезде поражени су од шпанске Памесе у Барселони у 5. колу К групе Еврокупа резултатом 82:80 (23:19, 26:12, 15:26, 18:23).

Овим поразом Црвена звезда је остала без шанси да се пласира на завршни турнир осам најбољих тимова Еврокупа, који ће бити одржан од 2. до 5. априла у Торину. Црвено-белима је била потребна победа са више од 12 поена разлик, пошто је у првом сусрету у Београду Памеса славила са том разликом.

Памеса је водила током целог сусрета. Прво полувреме завршено је убедљивим вођством Шпанаца од 18 поена разлике.

У другом полувремену Звезда је заиграла много агресивније и убрзо стигла на минус четири, али је Памеса успела да се врати на седам разлике на крају треће четвртине. У последњој четвртини црвено-бели су успели да стигну и престигну предност Памесе. Међутим, у завршници домаћин је био присебнији и успео да савлада Црвену звезду.

У последњем шестом колу К групе "црвено-бели" дочекују 10. марта у Београду украјинског представника Азовмаш.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво