Читај ми!

Радоњић: Олимпијакос један од најбољих тимова у Европи

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић уочи дуела против Олимпијакоса у оквиру Евролиге нагласио квалитет супарника истакавши да ће црвено-бели свакако ићи на победу упркос проблемима са саставом тима због здравствених проблема неколицине играча.

"Велики изазов за нас, Олимпијакос је један од најбољих тимова Европе у овом тренутку, то су и показали у досадашњем делу такмичења у Евролиги, у сјајној су форми, рекао је тренер Радоњић уочи дуела против Олимпијакоса у оквиру Евролиге.

"У утакмицама које су одиграли показали су да са разлогом могу да очекују пуно тога. Тежак меч је пред нама, Олимпијакос је екипа која је пуна квалитета и искуства, савладали су у последњим мечевима на два гостовања Уникс у Русији и убедљиво Армани у Италији , што значи да морамо да будемо на високом нивоу", додао је тренер црвено белих и окренуо се здравственом билтену који поново није најбољи.

"Вајт неће бити у тиму. Од утакмице са Цибоном Холинс није тренирао, има повишену температуру и малаксалост, на сву срећу није корона, али не знамо да ли ће бити спреман, остали момци су ту" закључио је тренер Црвене звезде.

И кошаркаш српског и регионалног шампиона Огњен Добрић истиче да је Олимпијакос одлична екипа.

"Атлетски и квалитетом су попуњени на свим позицијама, али ми играмо пред домаћом публиком и надам се да ћемо то искористити и доћи до победе. Лакше је када се побеђује као у Русији против Зенита и надам се да можемо да наставимо у истом ритму", рекао је Добрић.

Утакмица 14. кола Евролиге између Црвене звезда и Олимпијакоса у хали "Александар Николић" почиње у 19 часова.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се