Читај ми!

Нови пораз Црвене звезде, Уникс прејак за чету Дејана Радоњића

Кошаркаши Уникса савладали су Црвену звезду са 98:78, у мечу 12. кола Евролиге. Црвено-бели везали трећи пораз у низу и са четири победе заузимају 13. место на табели. Уникс је шести са седам победа у сезони.

Уникс је имао шутерско вече. Од самог старта противник је кренуо силовито. Погађала је руска екипа са свих позиција. Звезда је покушавала да одговори. Средином другог периода и пришла је на пар поена разлике, али то је био све од екипе Дејана Радоњића. Уникс је понов појачао и стигао до убедљиве победе у хали Александар Николић.

Први период припао је гостима. Руска екипа је сигурним шутем за три поена пореметила одбрану црвено-белих. Након почетне серије од 8:0 Уникс је током целог периода одржавао предност. Звездина одбрана никако није успела да одради "посао", много примљених кошева и на крају периода Уник је водио са 26:16.

После четири минута игре Уникс је искористио бонус. Бранко Лазић је погодио две везане тројке и наговестио много бољу игру Звезде. Црвено-бели су успели да смање предност гостију - 28:35. Звезда наставља серију још четири поена у кошу противника - 32:35.

Уникс је успео да искористи неколико грешака црвено-белих, и до одласка на велики одмор повећа предност на плус осам - 47:39.

Протовник поново сигурнији на старту периода. После два ипо минута игре у другом полувремену Уникс је имао предност од 14 поена - 55:41. Звезда је наставила са лошом игром у одбрани, с друге стране ни напад није функционисао и руска екипа је наставила да повећава предност и одлази на плус 19 - 63:44.

Наставио је Уникс да контролише резултат у финишу је стигао до максималних плус 21, да би Звезда постигла кош и смањила заостатак на 19 поена пред последњу четвртину.

Уникс је у последњој четвртини рутински приво меч крају за коначних - 98:78.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Џон Браун са 18 поена, а Канан и Хезоња по 17. У екипи Црвене звезде, Холинс је убацио 15 поена, Волтерс 13, а Добрић 11.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара