Читај ми!

Јута декласирала Филаделфију, ЛА Клиперси надиграли Сан Антонио

У последња два синоћна НБА меча убедљиве победе однеле ду домаће екипе. Јута је декласирала Филаделфију са чак 120:85 и после серије од четири пораза дошла до најубедљивије победе у овој сезони. ЛА Клиперси су убедљиво надиграли Сан Антонио са 106:92, а предводио их је за игру расположени Пол Џорџ.

Тим Јуте је од самог старта преузео иницијативу и потом само увећавао предност доводећи у питање само са коликом разликом ће добити меч.

У ефикасноси је тим предводио хрватски интернационалац Бојан Богдановић који је меч завршио са 27 постигнутих поена међу којима је било пет тројки, а одлично га је пратио остатак тима.

Руди Гобер је меч завршио са двоструким двоцифреним учинком од 15 поена и 17 скокова, а Џордан Кларксон је са 20 поена био други шутерски најефикаснији играч меча.

У тиму Филаделфије најефикаснији је био Шејк Милтон са 18, а Тејрис Макси је убацио 16 поена.

У дуелу Клиперса и Сан Антонија у Стејпелс центру одвијала се слична ситуација а најзаслужнији за то био је Пол Џорџ који је максимално допринео слављу домаћина са 106:92.

Џорџ је завршио утакмици са чак 34 постигнута поена и девет скокова, Реџи Џексон је додао 21, а Брендон Бостон 13 поена.

У пораженој екипи Сан Антонија најефикаснији био је Дејонте Мари са двоструким двоцифреним учинком од 26 поена уз 12 скокова, али то није много помогло његовом тиму.

На гостујућем терену славио је Голден стејт против Бруклина са 99:117 у првој синоћ одиграној утакмици која је била да буде својеврстан дерби, а до победе их је сјаном игром поново водио незадрживи Стеф Кари.

НБА утакмице:

Бруклин - Голден стејт 99:117
Јута - Филаделфија 120:85
ЛА Клиперс - Сан Антонио 106:92

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво