Читај ми!

Радоњић: Жесток ритам, требаће нам енергија са трибина против Цедевита Олимпије

Црвено-бели настављају жестоки ритам утакмица. У недељу од 21.00 дочекују Цедевита Олимпију и то ће им бити четврти меч у последњих седам дана. Тренер Радоњић наглашава да много времена проводе у путу и тада се припремају за наредни дуел. Симоновић истиче да екипа жели да одигра добро, а да им је неопходна помоћ навијача да би забележили важне бодове.

"Након утакмице са Жалгирисом, дошао је ЦСКА и то после једног дана паузе који је делимично потрошен у путу играли смо меч са једним од фаворита за освајање Евролиге. Одиграли смо добру утакмицу, било је и добрих ствари, било је и оних које смо свакако могли боље да урадимо..."

"Данашњи дан поново проводимо у путу и размишљамо о наредном противнику а то је екипа Олимпија Цедевите", рекао је тренер црвено белих.

"То ће нам бити седми меч у 17 дана и Цедевита Олимпија...У овом ритму у коме нам је то и четврти меч за само 7 дана биће потребно да одиграмо са довољно енергије. Оно што је јако важно у тим околностима је и концентрација јер нас чека меч са екипом која је имала скоро пуних седам дана да се припреми за ову утакмицу."

"Искусни су, квалитетни и заиста неће бити лако, али уз подршку навијача које овом приликом позивам да дођу и помогну нам, тако што ће нам дати додатну снагу, верујем да можемо да одиграмо добар меч и дођемо до бодова" рекао је тренер Црвене звезде.


"Утакмица која нам долази након две врло тешке евролигашке утакмице које смо одиграли у само два дана и четврта у седам дана...желимо да одиграмо добро, И Олимпија жели бодове након меча са ФМП-ом, такође и знајући да смо одиграли много утакмица у претходном периоду."

"Уз то имају свој квалитет, екипа је направљена да се бори за врх, искусни су, међутим, желимо да одиграмо добру утакмицу у недељу на нашем терену, и уз подршку наших навијача са трибина сада када нам је важно желимо да дођемо до важних бодова", рекао је Марко Симоновић.

Дуел Црвене звезде и Цедевита олимпије игра е у недељу од 21.00. 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво