Читај ми!

Радоњић: Урадићемо све да се покажемо у најбољем светлу

Тренер кошаркаша Црвене Звезде Дејан Радоњић истакао је да ће тим, упркос бројним здравственим проблемима играча, учинити све да на најбољи начин уђе у дуел са Фенербахчеом који има изузетно ојачан и квалитетан тим. Црвено-бели гости су Фенербахчеа у петак од 19.45 у утакмици првог кола Евролиге.

Ово ће бити 13. дуел два клуба у Евролиги, Фенербахче има за сада много повољнији скор од 10 победа, претходни меч у Истанбулу одигран је тачно пре годину дана и завршен је победом домаћина са 77:63, а тренер Радоњић је закључио да њихов тим знатно ојачан почиње најјаче европско такмичење.

"Фенербахче је направио надоградњу у свом тиму у односу на прошлу сезону. Имамо играче који су носили тим у претходним годинама, а уз то су успели да ангажују један број квалитетних и искусних играча. Формирали су тим који је кадар да ове године направи добар резултат. На нама је да изађемо на терен без обзира на квалитет, и да дамо максимум. Свестан сам свих проблема које имамо, али идемо да дамо све од себе, и без обзира на то колико играча имамо на располагању, урадимо све да се покажем у најбољем светлу" рекао је први тренер црвено белих.

Тим Звезде је пут Истанбула кренуо без петорице стандардних играча, а Радоњић неће моћи да рачуна на још неколико њих иако су у саставу тима, па се осврнуо и на врло неповољно здравствено стање екипе.

"Нећу да причам о повредама и свему ономе што нас прати малтене од лета када смо имали проблема са појединим играчима, до турнира у Минхену где смо након тога после тих контакта током меча остали без три играча. Неко за неко време, неко за мало дуже. До тих неких током припрема специфичних ситуација, где смо малтене од мањка од два играча па до тренажног процеса без седам играча покушавали да радимо. Данас смо у ситуацији да можемо да кажемо да је ситуација прилично слична. Нејт Волтерс и Лазаревић су током недеље одрадили све тренинге, Ускоковић такође. Добрић и Давидовац путују са нама, али неће играти, јер још нису спремни за то. Цирбес је ван екипе у изолацији и чекамо резултате тестова. Уз Бранка Лазића и Ерона Вајта који су ван, остали момци су ту спремни да дају све од себе", рекао је Радоњић.

Утакмица Фенербахчеа и Црвене звезде игра се петак од 19.45 у Истанбулу.

Тим црно-белих се већ у суботу враћа у Београд и одмах почиње припреме за дерби меч 2. кола АБА лиге против Будућности, који ће се играти од 21 час у понедељак.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво