Робинсон "закуцао" преко Хауарда

Плејмејкер Њујорк Никса Нејт Робинсон, висок свега 175 цм, победио је у "закуцавању" на Ол стар Викенду у Финиксу, док је најбољи шутер "тројки" овог традиционалног спектакла постао Дижуан Кук из Мајамија.

Робинсон је пре три године већ био победник у "закуцавању", а до тријумфа стигао је на импресиван начин. У завршној серији буквано је прескочио прошлогодишњег победника, центра Орланда Двајта Хауарда, који је пристао да увелича Робинсонов покушај.

У пуном трку Робинсон је прелетео Хауарда, који је стајао испод обруча, и "закуцао" лопту у кош. Тог тренутка није више било дилеме ко ће победити.

У такмичењу су још учествовали Шпанац Руди Фернандес, члан Портланда, и Џеј Ар Смит из Денвера, али су они елиминисани у квалификацијама.

Одлука о победнику у шутирању "тројки" пала је у "распуцавању". Кук је у убацио 19 од 25 лопти и победио Рашарда Луиса из Мајамија који је промашио десет од првих 11 лопти што је било пресудно за исход финала.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво