Читај ми!

Јокић остао без још једног важног саиграча – повреде покосиле Денверове шансе за прстен

Денвер нагетси стварно немају среће у завршници сезоне у којој је њихов најбољи играч главни кандидат за освајање МВП признања. Док Никола Јокић доминира и игра сезону каријере, повреде у финишу утичу на то да "грумење" не буде међу фаворитима пред плеј-оф.

Екипа Мајка Мелоуна јесте четврта на табели Западне конференције, али је након пораза од Голден Стејта остала без још једног важног играча – Вила Бартона.

Бартон се повредио већ у првом минуту утакмице када је храмљући и у боловима напустио паркет због бола у задњој ложи десне ноге.

Један од најважнијих чланова у ротацији Нагетса није се враћао у игру и одмах је послат на магнетну резонанцу, која ће дати тачну слику и пројектовани период опоравка.

Повреда Бартона стигла је само недељу дана пошто је друга звезда тима Џамал Мари завршио ову, а вероватно и следећу сезону, услед тешке повреде и пуцања предњих укрштених лигамената левог колена.

Већ тада је процењено да су Денверове шансе за шампионски прстен веома мале, а нови пех могао би да распрши наде и оним најоптимистичнијих навијача.

"Само се надам да се нико више неће повредити. Недостаје нам Џамал, Монте такође, сада и Вил Бартон. То су све добри пик-ен-рол играчи, тимски играчи. Видећемо шта можемо да урадимо. Ово је сада шанса за неке друге да се покажу и играју", истакао је Јокић.

Денвер ће извесно регуларни део завршити без Бартона, пошто им је остало 13 утакмица до краја.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво