Читај ми!

Јокића стигао умор, Кари прекинуо серију Денвера

Најбољег српског кошаркаша Николу Јокића стигао је умор после неколико тешких утакмица без првог саиграча Џамала Марија, што је Голден Стејт искористио и прекинуо серију Денвера. "Ратници" су на крилима Стефа Карија потврдили да не леже "нагетсима" и победили 118:97.

Екипа из Колорада тако је поражена први пут од тешке повреде Марија који је покидао предње укрштене лигаменте колена и окончала је серију од четири узастопна тријумфа.

Гости су били непрепознатљиви у нападу, лопта није ишла као што смо навикли, иако се Јокић трудио да разигра своју екипу. 

Домаћин је успео да спусти ривала на мали број поена, стекне предност већ у првих 12 минута и онда је одржава до самог краја.

Јокић је на паркету провео нешто више од 33 минута и за то време постигао 19 поена (7/16 из игре, 0/3 тројке, 5/5 пенали), уз по шест скокова и асистенција.

Најефикаснији је био Мајкл Портер јуниор са 26 поена, док је још једино Ерон Гордон имао двоцифрени учинак (17).

На другој страни, доминирао је Стеф Кари који је меч завршио са 32 поена (10/17 из игре, 4/9 тројке), осам скокова и три асистенције. Међутим, сјајни плејмејкер Голден Стејта је имао много већу помоћ саиграча.

Кели Убре га је испратио са 23 поена, Вигинс је додао 19, Пул 15, а Мулдер 14. Сјајну ролу је поново имао и Дрејмонд Грин који је постигао само два поена, али ухватио 12 лопти и поделио чак 19 успешних додавања.

Изабраници Мајка Мелоуна су упркос неуспеху остали четврти тим Запада са учинком 38-21, док су Вориорси девети са по 30 победа и пораза.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво