Читај ми!

Богдановићева сјајна игра у победи над Оклахомом

Богдан Богдановић је најбољом игром ове сезоне предводио Атланту у убедљивој победи над Оклахомом са 116:93 и надиграо земљака Алексеја Покушевског који је имао скроман учинак у проразу свог тима. Победу Вашингтона над Јутом са 131:122 обележило је шутерско надметање Бредлија Била и Донована Мичела.

Богдан Богдановић се враћа у некадашњу форму и меч је завршио са рекордних 23 поена уз шест скокова и три асистенције за пола сата игре.

Богдановић је тако био најефикаснији играч у тиму победника, са истим бројем поена пратио га је Тре Јанг а Колинс је додао 19 поена уз 3 скока и две асистенције.

На другој страни Алексеј Покушевски није успео да парира свом земљаку и за 25 минута на паркету убацио је четири поена уз шест скокова и две асистенције.

У његовом тиму најефикаснији је био Шеј Гилџес Александер са 19 постигнутих поена али је то било недовољно да се спречи седмо узастопно славље за игру расположене Атланте,

Тим Нејта Мекмилана је повео од самог старта меча и потом само увећавао разлику па се само постављало питање којико убедљиво ће добити меч.

Дуел Вашингтона и Јуте обележило је шутерско надметање Бредлија Била и Расела Вестбрука са Донованом Мичелом и Џоном Инглсом а на крају је славио Вашингтон са 131:122.

Бил је постигао 43 поена, уз пет скокова и две асистенције, а Мичел поен мање, уз четири скока и шест асистенција. Била је одлично пратио Расел Вестбрук постигавши трпл-дабл пошто је поред 35 постигнутих поена, имао и 15 скокова и 13 асиснтенција док је Џон Инглс убацио 34 поена, уз пет скокова и две асиснтеције.

У Медисон Сквер Гардену Њујорк је савладао Орландо са 94:93. У тиму домаћина најефикаснији су били Буркс са 21 поеном и Булок са 20 поена, док је Фурније био најефикаснији играч утакмице са 23 поена.

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Вашингтон - Јута 131:122
Атланта - Оклахома 116:93
Њујорк - Орландо 94:93
Финикс - Минесота 119:123
Портланд - Њу Орлеанс 101:93
ЛА Лејкерс - Шарлот 116:105
 

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се