Ђинобили није сигуран да ће играти у Турској

Најбољи аргентински кошаркаш Емануел Ђинобили, који са великим успехом игра за Сан Антонио, изјавио је да није сигуран да ће наредног лета играти на Првенству света у Турској.

"Не осећам се добро и све је очигледније да су најбоље године иза мене. Недостаје ми енергија и понавља се прошла година, која ми је била најтежа у каријери", рекао је 32-годишњи Ђинобили.

Најбољи члан репрезентације Аргентине, која је тријумфовала на Олимпијским играма у Атини 2004. године, каже да има доста проблема да подигне форму, а то се одражава и на резултате Сан Антонија, који је тек пети у Западној конференцији НБА лиге.

"У овом тренутку још не знам шта ће се дешавати до лета и да ли ћу бити у стању да играм на Првенству света. Одлуку о томе донећу на крају сезоне, али је сигурно да ће ми бити много теже да прихватим позив селектора него што је то било раније", рекао је Ђинобили.

На питање да ли је то наговештај његовог опроштаја од националне селекције, бек Сан Антонија каже да је о томе рано говорити.

"Свакако не могу да кажем да више нећу играти за Аргентину, али немам разлога да кријем да ми то све теже пада. Сигурно је само да ћу увек имати жељу да будем део репрезентације, али сви знамо да сама жеља није довољна", рекао је Ђинобили.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи