Шилобад: Најуспешнија година после 1992.

Кошаркашки клуб Партизан промовисао је у Београду календар за следећу годину, а директор црно-белих Млађан Шилобад оценио је да је 2009. била једна од најуспешнијих сезона у историји клуба.

"Ова година била је једна од најуспешнијих у историји клуба, а сигурно најуспешнија од 1992, када смо освојили Куп шампиона", рекао је Шилобад на стадиону Партизана.

Црно-бели су прошле сезоне освојили 16. титулу првака, а осму узастопну, 10. куп и трећи пут Јадранску лигу. Тренер екипе Душко

Вујошевић изабран је за најбољег тренера у Евролиги, а екипа је на крају имала турнеју по САД и играла са НБА клубовима.

"Прва смо екипа са простора бивше СФРЈ која је играла против НБА екипа, што је изузетно корисно за целу екипу, а нарочито за младе играче. Надам се да ће нам и следећа година бити такође успешна", рекао је Шилобад.

Партизанов календар нешто је другачији ове сезоне, пошто се на њему, осим првог тима и стручног штаба, налазе и играчи из млађих категорија, као и женски састав.

Партизан такмичарску сезону наставља 6. јануара, када дочекује Лијетувос Ритас у Евролиги.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи