Хемофарм - Челарево 121:53

У 11. колу првенства Србије за кошаркашице Хемофарм је вечерас на домаћем терену победио екипу Челарева са 121:53 (25:8, 33:14, 35:15, 28:16).

Пред око 200 гледалаца у спортској дворани "Миленијум", судили су Суботић (Земун) и Ољача (Београд).

Хемофарм: Радочај 13, Бутулија 10, Ризвић 18, Дојчиновић , Тихомирова 20, Станковић 8, Вучковић 8, Ковачевић 11, Цветановић 10, Шапоњић 10, Остојић 2, Митов 11.

Челарево: Грбић, Бокан, Радошевић 2, Појузина 2, Шкорић 11, Перичин, Гаћеша, Лаловић, Морача 15, Радошевић, Радишић 4, Марић 19.

Током целог сусрета Вршчанке су биле доминантне у свим елементима игре и већ након првих десет минута повеле су са 17 поена разлике, па су фактички већ тада дале до знање да у Миленијуму неће бити изненађења.

У победничкој екипи најефикаснија је била Белорускиња Тихомирова, која је постигла 20 поена. Њој је, иначе, ово била дебитантска утакмица у дресу Хемофарма.

Данијела Ризвић је постигла 18 поена, а чак још шест играцица Вршцанки имале су двоцифрени учинак на вецерашњој утакмици.

У екипи Челарева Соња Марић са 19 поена је била најефикаснија, док је Марина Морача утакмицу завршила са 15 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво