У Задру уништен аутомобил Марка Ивановића

Спортском директору кошаркашког клуба Хемофарм Марку Ивановићу уништен је аутомобил у Задру, у коме његов тим у суботу игра утакмицу 19. кола Јадранске лиге.

 "Аутомобил је био испред хотела, у коме су још и челници репрезентација (на рукометном Светском првенству). Разбили су ми шофершајбну, хаубу, кров, изгребали крила...То се десило у петак увече, а јутрос ме је полиција обавестила", рекао је Ивановић телефоном агенцији Бета.

Хулигани су два пута напали Ивановићев аутомобил. Први пут  му је скинута таблица и поломљено задње светло, после чега је полиција реаговала и ставила службени аутомобил поред његовог. То није спречило непознате особе да у току ноћи демолирају ауто.

Спортски директор Хемофарма није се много узбудио због тога и оценио је да је овај хулигански испад "нешто што се свуда дешава".

"Размишљам само о нашој утакмици, а ово може било где да се деси. Вероватно је рукомет мало подигао тензију. Није пријатно, али не мислим да је ово нешто озбиљније, знам да у Задру лупају и загребачка кола када игра Цибона. Када сам играо за Хемофарм, нама су у Лесковцу бушили гуме на аутобусу. То има везе са хулиганима, не са нормалним људима", рекао је Ивановић.

Управа Задра ће сносити трошкове поправке и сервисирања аутомобила. Прошле недеље кошаркашки клуб Црвена звезда објавила је да је нападнута у Сплиту, када је на аеродром утрчала група људи са маскама и протрчала поред екипе. Управа "црвено-белих" навела је да су их нападачи гађали моткама.

У Задру се игра и друга фаза Светског првенства у рукомету, а у њему се налази и репрезентација Србије, због које није истакнута ниједна застава у граду.

"Не могу да коментаришем ништа о Сплиту, јер не знам шта се десило. Јесу вероватно мало подигнуте тензије због рукомета, али сваки град има хулигане", рекао је Ивановић.

Утакмица Задар - Хемофарм игра се у суботу од 19 сати.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи