Нова добра партија Богдана у победи Краљева над Ратницима

Кошаркаши Сакраменто кингса савладали су Голден Стејт вориорсе 112:94. Богдан Богдановић постигао је 17 поена за "Краљеве", док Немања Бјелица није имао своје вече забележивши само поен.

Сакраменто је лако изашао на крај са Голден Стејтом у гостима 112:94, уписавши 24. победу у сезони. Кингси са скором 24-33 заузимају 12. позицију на Западу.

Са друге стране, Вориорси имају најгори скор у лиги са само 12 победа и 46 пораза.

Богдан Богдановић поново је био био је одличан са 17 поена (6-10) и три асистенције за 32 минута. Немања Бјелица није имао своје вече, забележио је само један поен (0-5) за 27 минута на паркету, три скока и пет асистенција.

Тим из Калифорније предводили ус Диерон Фокс и Херисон Барнс са по 21 поеном, Бади Хилд додао је 19.

За Вориорсе Маркиз Крис уписао је 21 поеном и 10 скокова, док је Ендру Вигинс додао 16. Ален Смаилагић није улазио у игру.

Добру партију пружио је и Никола Јокић у победи Денвера над Детроитом 115:98.

Остале резултате са синоћњих мечева можете погледати ОВДЕ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво