И због овога је Џордан највећи свих времена...

Вероватно најбољи кошаркаш у историји, Мајкл Џордан, шалом на свој рачун и спомињањем чувеног Интернет мима успео је да насмеје присутне у "Стејплс центру" током церемоније "Прослава живота", посвећеној Кобију Брајанту и његовој ћерки Ђиани.

Највећи свих времена (Greatest Of All Time), или скраћено GOAT, је и на једном тужном догађају нашао начин да покаже своју величину.

Наиме, велики Мајк је на церемонији која је имала мотив да слави живот Кобија и његове ћерке Ђиане одржао врло емотиван говор и причао о свом пријатељском односу са покојним Брајантом. 

Све те изговорене речи су га расплакале, а Џордан је управо своје сузе искористио да се нашали на свој рачун и засмеје све присутне у хали.

"Довео ме је до тога да ћу сада морати да гледам још један 'плачљиви мим' (crying meme) у наредних... Рекао сам моји жени да нећу радити ово јер не желим да гледам нови мим наредне три или четири године. Ето, то ми је Коби Брајант урадио", рекао је Мајкл Џордан и одушевио присутне, али људе широм света који су гледали пренос са тог окупљања.

Иначе, већ годинима на Интеренету веома је популаран "crying Jordan meme", који је настао 2009. године, непосредно након што је легендарни кошаркаш Чикаго Булса примљен у Кућу славних у Спрингфилду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво