Навијачи Панатинаикоса напали судије, повређен Ламоника

Судије евролигашког меча између Панатинаикоса и Барселоне напали су навијачи "зелених" након меча у Атини. Како преноси Спортандо, италијански арбитар Луиђи Ламоника задобио је повреде и пребачен је у болницу.

Кошаркашки портал Спортандо, уз информације из грчких медија пренео је како су навијачи Панатинаикоса, незадовољни судијским одлукама у мечу са Барселоном, након сусрета напали возило у којем су судије ишле од дворане до хотела.

Инцидент се догодио на око пет километара од "Олимпијског стадиона" у Атини. Навијачи су на мотоциклима пришли возилу у којем су се возиле судије са утакмице и поломили прозор.

Како се наводи, италијански арбитар Луиђи Ламоника је након тога пребачен у болницу.

"Ударали су по прозору на задњим левим вратима, потом поломили стакло, које је одлетело у правцу Ламонике. Моторцикли нису имали таблице, а починиоци су имали маске", изјавио је турски судија Емин Могулкоч за турске медије.

 

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво