Шакота: Нема шта да се замери

Тренер Црвене звезде Драган Шакота након пораза од ЦСКА изјавио је да узевши у обзир услове који су утицали на меч, нема шта да замери својим играчима.

Црвена звезда је поражена од екипе ЦСКА у мечу у неизвесном мечу у "Штарк арени".

"Играли смо против најбоље одбране у Европи и дали 81 поен. Нисмо имали два битна играча, Добрића и Џенкинса и немам никакву замерку. Посебно јер 11 дана није играла код куће, наспрам екипе која је имала пун ростер и која је једна од најбољих у Европи. Уз све ово, били смо равноправни и зато играчима заиста немам ништа да замерим", изјавио је Шакота након меча.

Тренер Црвене звезде прокоментарисао је атмосферу у дворани.

"Преживели смо све. Није толика штета када се напада тренер, али тешко је када се нападају играчи. Нисмо ми без разлога шеста екипа Евролиге када се гледају гостовања. Атмосфера је веома битна, али није свеједно када се чују звиждуци после сваког промашаја. Надам се да ће публика схватити колико је битна утакмица са Цедевита-Олимпијом", рекао је тренер црвено-белих.

Наредни меч Звезда игра против Цедевита-Олимпије 1. марта у оквиру АБА Лиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво