Кокошков окупио "орлове", без Теодосића на Финце

Игора Кокошкова очекују први изазови на месту селектора Србије, а "орлови" су се окупили пред мечеве квалификација за Европско првенство против Финске и Грузије. Огњен Добрић на окупљање дошао са завојем на руци, због повреде пропушта први квалификациони прозор, а утакмицу са Финском пропустиће и капитен Милош Теодосић.

Кошаркашка репрезентација Србије започела је окупљање пред први квалификациони прозор квалификација за Европско првенство 2021. године.

Игор Кокошков ће први пут откако је изабран за селектора предводити "орлове" у једном дуелу, али већ на почетку сусрео се са проблемима.

Огњен Добрић на окупљање репрезентативаца дошао је са завојем на руци, пошто је пред полуфинални дуел Купа Радивоја Кораћа на тренингу поломио домали прст.

Први меч против Финске пропустиће и капитен Милош Теодосић, због проблема са осигурањем.

"Појавио се проблем око осигурања за Теодосића. Да не улазим у детаље, знаћемо за најкасније два дана да ли ће бити у саставу против Грузије", рекао је председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић на конференцији за медије.

Ипак, Кокошков на окупу има квалитетну групу играча, спој младости и искуства. У екипи ће бити Марко Симоновић, Мирослав Радуљица и Новица Величковић, али и Огњен Јарамаз, који је у недељу био најкориснији играч финала Купа Радивоја Кораћа.

"Орлови" квалификације почињу у четвртак, гостовањем у Финској, а три дана касније у дворани "Александар Николић" угостиће селекцију Грузије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво