Тренутак непажње Стаускаса коштао отказа у Басконији

Канадски кошаркаш Ник Стаускас и шпански клуб Басконија раскинули су сарадњу. Стаускас се са Баскијцима растаје након што је у последњој утакмици Евролиге против Реала направио катастрофалну грешку, која је његов тим коштала пораза.

Упркос томе што је био најбољи тројкаш и трећи најбољи стрелац екипе, Ник Стаускас и Басконија су раскинули уговор.

Само осам дана након катастрофалне грешке Стаускаса која је Басконију коштала пораза од Реала.

Наиме, у 23. колу Евролиге, Шилдс је три секунде до краја меча донео Басконији изједначење против Реала у Мадриду, али је након извођења лопте Реала, Стаускас, из непознатих разлога, фаулирао Кампаца.

Кампацо је погодио једно слободно бацање, што је било довољно за победу Реала.

Само два дана касније, Стаускас, који у просеку у Евролиги бележи 20 минута на паректу, у победи Басконије над Асвелом на терену се задржао само пет минута, без шута из игре.

Канадски кошаркаш који има 26 година каријеру је започео у Сакраменту, који га је драфтовао, потом играо за Филаделфију, Бруклин, Портланд и Кливленд, након чега је у августу прошле године дошао у тим из Виторије.

Басконија након 24 утакмице у Евролиги заузима 14. позицију са учинком од девет победа и 15 пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво