Јарамаз: Урадили смо велики део посла

Кошаркаш Партизана Огњен Јарамаз изјавио је да је његов тим одрадио велики посао победом против Будућности у 19. колу АБА лиге. У синоћној победи плејмејкер црно-белих је поред Маркуса Пејџа био најбољи.

Црно-бели су у Штрак арени славили са 87:82 за прво место на табели, уз рекордну посету у регионалном такмичењу, пошто је на трибинама био 16.531 навијач.

"Овом победом смо урадили велики део посла, остаје да у наредним мецецвима лигу приведемо крају на прави начин. Хвала навијачима на великој подршци, Арена је била препуна. Одушевљен сам што се тога тиче", рекао је Јарамаз новинарима после меча.

Будућност је синоћ имала одлично шутерско вече, али ни 15 тројки није било довољно да Београд напусте непоражени.

"У појединим ситуацијама нисмо успели у одбрани да урадимо оно што смо замислили. Њихови добри шутери у првом полувремену су остајали су сами на отвореним шутевима. Николић и Шеховић су се разиграли и касније нам је било тешко да их зауставимо. Успели смо да постигнемо више поена од њих и то је најважније. Разиграли смо се у другом полувремену", рекао је плејмејкер црно-белих, који је поред Маркуса Пејџа био најбољи у синоћној победи.

"Одиграо сам доста боље друго полувреме него прво, задовољан сам својом игром. Осетио сам да ми је кренуло крајем првог полувремена, када сам постигао кош уз фаул. У другом сам наставио у истом ритму", закључио је Јарамаз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво