Леброн одабрао Јокића и Дончића

Леброн Џејмс и Јанис Адетокумбо одабрали су своје саиграче које ће као капитени предводити на предстојећем "Ол-стар" мечу у Чикагу. Никола Јокић и Лука Дончић наћи ће се на паркету у Леброновом тиму.

Све је спремно за нови спектакуларни НБА "Ол-стар" меч у Чикагу, пошто су капитени Леброн Џејмс и Јанис Адетокумбо одабрали своје саиграче.

У директном преносу, два играча са највише гласова бирали су своје стартере, а потом и играче са клупе. Било је доста смејања, "крађе" играча и веома занимљивих одабира.

Леброн је за првог саиграча очекивано одабрао свог саборца из Лејкерса Ентонија Дејвиса, док је други Џејмсов избор био Кавај Ленард, чиме поново наговештава жељу да играју заједно и ван "Ол стар" утакмице.

Јанис је са друге стране за прва два саиграча бирао своју "афричку браћу" Џоела Ембида и Паскала Сијакама.

Леброн је као високог трећег пика изабрао Луку Дончића, чији ће сан да заигра са "краљем" бити испуњен.

Како су се ређали избори, Јанис се одлучио да појача снагу у рекету изабравши Рудија Гобера.

Леброн је одмах решио да узврати, изабравши српског центра Николу Јокића.

Џејмс је рекао да му "треба неко да одговори на Гобера, својом висином, али и умећем и несебичношћу".

Јокић ће тако другу годину узастопно учествовати на скупу свих звезда НБА лиге.

Ол-стар викенд одржаће се у Чикагу. Почиње 13. фебруара утакмицом познатих личности. У петак је су на програму "звезде у успону", дан касније биће одржано такмичење у вештинама, шутирању тројки и закуцавању, док ће све бити заокружено у недељу, утакмицом најбољих кошаркаша на свету.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво