Јокићев тренер о репрезентацији: Игор и ја ћемо причати уз неколико чашица ракије

Мајк Мелоун, тренер Денвер нагетса у којима игра Никола Јокић, рекао је за РТС да још није разговарао са тренером репрезентације Србије Игором Кокошковом. Мелоун се у разговору са нашим Александром Жигићем осврнуо на могућност да се придружи стручном штабу "орлова".

Пре неколико недеља Кошаркашки савез Србије објавио је да ће се тренер Денвера придружити Игору Кокошкову као саветник, али је он то демантовао речима да преговори трају.

Од тада, истиче за РТС, није било приче са Кокошковом, који је уједно и помоћни тренер Сакраменто кингса.

"Није било више разговора. Игор и ја ћемо причати уз неколико чашица ракије и одлучити о свему. До тада се бринем о Денверу, да будемо најбољи могући тим", рекао је Мелоун у разговору за РТС.

Он се осврнуо и на избор Николе Јокића за Ол-стар утакмицу.

"Врло заслужена почаст. У мојим очима, Никола је не само Ол-стар, него и 'Ол-НБА'. Један је од најбољих у лиги, један од најбољих високих играча на свету. То што ће представљати Денвер нагетсе у Чикагу на Ол-стар утакмици је сјајно за њега, нашу организацију и све навијаче тима у Америци, али и Србији."

Момак из Сомбора није желео да преузме све заслуге на себе, већ је истакао да је његов успех признање целом тиму.

"Сви моји саиграчи су допринели томе, не бих могао без њих. Наша кошарка је базирана на тимској игри и морам да се захвалим њима јер су били феноменални. Имамо много играча и увек неко исплива", казао је Јокић и присетио се како је играти пред српским навијачима:

"У Милвокију је било наших људи. Видео сам наше дресове и заставе. Увек је уживање играти пред својим народом."

За крај, казао је да је навикао да буде под лупом, посебно после фантастичне прошле сезоне.

"Притисак, трема и умор су саставни део посла или игре којом се бавимо. Много је очекивања, али када судија баци лопту горе - све нестаје", закључио је Јокић за РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво