Почаст за легенду, Коби Брајант у Кући славних

Америчка Кућа славних објавила је како ће трагично настрадалог Кобија Брајанта већ ове године уврстити међу своје чланове и тако прескочити стандардни изборни процес.

Легендарни кошаркаш погинуо је у недељу у хеликоптерској несрећи у у Калифорнији.

"То ће бити вероватно најјача класа свих времена јер ће уз Кобија највероватније бити изабрани још и Тим Данкан и Кевин Гарнет. Кобију ће бити одана почаст какву је и заслужио," изјавио је председник Куће славних Џери Коланђело.

Према редовној процедури, морало би протећи најмање пет година од завршетка каријере како би играч могао конкурисати за улазак у Кућу славних, а Брајант је каријеру завршио 2016.

О спортским успесима не треба трошити речи, довољно је рећи да је освојио пет титула, 11 пута играо на Ол-стару, био је и МВП и најбољи стрелац лиге, а има и два олимпијска злата са селекцијом САД. Брајант би сигурно био изабран и редовним путем у првој години у којој би испунио све услове.

Сви чланови овогодишње класе Куће славних биће познати у априлу, а свечани пријем одржаће се у Спрингфилду 29. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво