Звезда преко Лакташа до трећег места у АБА лиги

Кошаркаши Црвене звезде убедљиво су као гости савладали екипу Игокее са 94:79, у последњој утакмици 17. кола АБА лиге. Црвено-бели се домогли трећег места на табели регионалног такмичења.

Црвена звезда савладала је у Лакташима екипу Игокее са 94:79, у последњој утакмици 17. кола АБА лиге, па екипа Драгана Шакоте тренутно заузима треће место на табели.

Црвено-бели су убедљиво тријумфовали у Републици Српској, а предност су повећавали из минута у минут.

Игокеа је у првом полувремену покушала да одржи какав-такав прикључак, али су Берон и Пантер били расположени у шуту за три поена, па је Звезда на велики одмор отишла са 48:37.

Домаћи тим био је лош у шуту за три поена, што је Звезда искористила и повећала предност у трећој деоници, а велики проблем за Игокеу била је и пета лична грешка Ђорђа Гагића.

Црвено-бели су у последњој деоници сачували предност и дошли до 11. тријумфа у такмичењу, истовремено и до трећег места на табели.

Најефикаснији у победничком тиму био је Џејмс Гист са 17, Браун, Берон и Штимац постигли су по 13, док су на другој страни Лешић и Грин постигли по 16.

У наредном колу, Црвена звезда на свом терену дочекује екипу Партизана у новом "вечитом" дербију.

АБА лига - 17. коло:

Субота:

Цибона - Будућност 78:87

Партизан - Задар 87:60

Недеља:

Мега Бемакс - Крка 88:61

Цедевита - Приморска 69:72

Морнар - ФМП 85:82

Понедељак:

Игокеа - Црвена звезда 79:94

Табела: Партизан 14-3, Будућност 13-4, Црвена звезда 11-6, Цедевита 10-7, Морнар 10-7, ФМП 10-7, Приморска 10-7, Игокеа 6-11, Крка 6-11, Цибона 5-12, Задар 4-13, Мега Бемакс 4-13.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво