Даниловић се опростио од Кобија: Мотивисао си нас да играмо најбоље што можемо

Председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић издао је саопштење у којем се опростио од легендарног америчког кошаркаша Кобија Брајанта, који је у недељу погинуо у паду хеликоптера у Калифорнији.

"Погибијом Kобија Брајанта кошарка је вечерас изгубила једног од највећих асова, а свет једног од највећих спортиста свих времена. Kоби је био играч који је таленат свакодневно надграђивао жестоким тренингом и радом, противник који на терену није штедео себе ни противнике у жељи да екипи донесе победу и трофеје", наводи се у саопштењу Даниловића.

"Петоструки првак НБА, МВП лиге и финалних серија, олимпијски победник био је узор многим генерацијама, бројни данашњи врхунски играчи су се због њега заљубили у кошарку. Нас који смо имали част да га познајемо и играмо против њега мотивисао је да сваки дуел одиграмо најбоље што можемо. Вечна ти слава, Kоби", написао је председник KСС Предраг Даниловић.

Коби Брајант и осам особа, међу којима је и његова 13-годишња ћерка, погинули су у недељу у паду хеликоптера у Калифорнији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво