Вујошевић: Сваки резултат је могућ у Москви

Кошаркаши Партизана отпутовали су у Москву на последњу утакмицу прве фазе Евролиге, а тренер екипе Душко Вујошевић рекао је да се против европског првака ЦСКА може очекивати било који резултат.

"Чуда су могућа и дешавају се, али не често, зато и јесу чуда. Ми ћемо одиграти часно и нормално, а могућ је сваки резултат - од убедљивог пораза до изненађења", рекао је Вујошевић пред одлазак у Москву.

Партизан би победом над ЦСКА осигурао пласман у Топ 16 фазу, али би и уз пораз прошао ако Реал Мадрид на свом терену победи Ефес Пилсен.

"Очекујем да Реал победи, ипак би другачији исход био изненађење. Много пута смо губили са пола коша разлике и нисмо имали среће, али ипак мислим да смо заслужили пролазак у другу фазу", казао је тренер седмоструког узастопног првака Србије.

"Еторе Месина, тренер ЦСКА, је мој пријатељ и знам да ће желети да се искупи за начин на који су победили у првом мечу. Од играча увек тражи не само победу, већ најбољу могућу игру. ЦСКА је много јачи од нас, али нећемо играти кукавички, већ желимо да покажемо колико вредимо", рекао је Вујошевић.

Јавност у Србији скоро уопште не помиње могућност победе Партизана у Москви, већ се очекује резултат из Мадрида. Новинари и навијачи изразили су бојазан да ће "црно-бели" кошаркаши бити заокупљени мечом у Шпанији да ће им то сметати у дуелу са ЦСКА.

"Ма, нема шансе да се то деси. Мислим, ови момци су сјајна екипа, њима не треба никаква мотивација. Ми много путујемо и ту се трошимо и умор је једини разлог зашто у појединим утакмицама изгледа да играчи не изгарају. Знам да ће бити потпуно концентрисани на своју утакмицу", рекао је Вујошевић.

Све три утакмице Д групе почињу у 19.30 часова.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво