Тринкијери: Направили смо добар тимски посао

Тренер кошаркаша Партизан Андреа Тринкијери био је задовољан после победе против Задра у 17. колу АБА лиге.

Партизан је против Задра забележио девети узастопни тријумф у такмичењу и држи прво место на табели АБА лиге.

"Имали јако лош старт. Били смо тешки и спори, резултат је био као да је фудбалска утакмица, 0:0. Онда смо се растрчали и били бољи. Направили смо добар тимски посао", рекао је Тринкијери на конференацији за медије после меча.

Тренер Задра Данијел Јусуп честитао је црно-белима на тријумфу.

"Мислим да је вечерас био очигелдан квалитет Партизанан, играли су ангажовано. Били су покретљиви, то најбоље илуструје наш шут за три поена, убацили смо само један из 26 покушаја. Ми смо први део меча одиграли добро у дефанзиви, они су нас казнили са офанзивним скоком. Вратили смо балас у скоку у другом полувремену и потрудлили да не буде растрчавање Партизана. Немам ништа да замерим својим играчима, честитам Партизану", рекао је Јусуп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво