Јусуп: Партизан најбољи тим у АБА лиги, али борићемо се

Тренер кошаркаша Задра Данијел Јусуп изјавио је да ће његова екипа у мечу против Партизана у 17. колу АБА лиге дати све од себе и да ће се борити до краја.

Задар је претпоследњи тим у АБА лиги са четири победе и 12 пораза, док је Партизан у последњих осам утакмица у низу непоражен.

"Партизан је по приказаним играма у овом тренутку најквалитетнија екипа у АБА лиги. Ми смо очито пали у форми, нарочито нас је пораз од Игокее прилично уздрмао што се и осетило против Алкара. Идемо у Београд без Доминка Жилберта, Мавра се, без обзира на пораз у Сињу, мало вратио форму. Идемо да дамо све од себе и идемо да се боримо. За шта ће то бити довољно, видећемо", рекао је Јусуп за клупски сајт.

Кошаркаш Доминик Мавра верује да његов тим може да изненади тренутног лидера у АБА лиги.

"Сматрам да се може играти са сваком екипом у лиги, наравно ако нам се поклопе неке ствари. Сви треба да верујемо да можемо да изненадимо. У тешкој смо ситуацији и да би се спасли од испадања морамо да направимо неке ствари које можда иначе не би биле нормалне, а то је да победимо Партизана. Свакако верујем у то и с том мишљу сви треба да идемо у Београд", рекао је Мавра.

Плејмејкер Задрана каже да је сутрашњи ривал изразито моћна екипа у одбрани и да његов тим такође мора да одигра на високом нивоу у дефанзиви ако жели тријумф.

"То неће бити нимало лако остварити. Партизан је доста подигао форму, што се најбоље види по њиховим резултатима у Еврокупу. Победе против Трента и Виртуса су за сваки респект. Мислим да морамо да идемо са вером да можемо узети победу", закључио је Мавра.

Меч између кошаркаша Партизана и Задра игра се у суботу од 20 сати у хали "Александар Николић" због заузетости "Штарк арене".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво